Nejnovější recenze ze sekce Hotdogovače
Jsem velice spokojená.
Na 100% splnil moje očekávání. Trny lze samostatně zapínat a ohřev vody také nezávisle regulovat.
- Praktické, oddělené vyhrivani peciva i nádržky.
vyhoda je rychlost doruceni
- lehce se udržuje, ovládá, nezabírá moc místa
nedošel mi kompletní výrobek jedna součástka chyběla v balení musím ještě odeslat foto chybějícího dílu. bohužel k zaslání fotky se dostanu až zítra pokud se nic nestane:)
kvalitní výrobek
pro občasné použití OK
- Za tu cenu parádní přístroj
- Má 2 špice
- U vypínání není označeno, které tlačítko vypne nahřívání rohlíků a které vypíná vaření
V poměru cena výkon úplně OK. Používáme v SDH při dětských dnech - kdy uděláme vždy najednou i 50 hotdogů a zatím to funguje (už jsme měli asi 3 akce). Jen je nutné hlídat nádobku na vodu a včas dolévat.
Skvělý pomocník nemá chybu
- funguje výborně, malá spotřeba energie
- rychlé nahřátí
- poměr cena výkon
- málo ostré hroty hůře se napichují klasické rohlíky
- zajímavý originální dárek
- příliš široká jehla, standardní rohlíky prasknou při napichování. Osvědčili se až velké rohlíky z Globusu.
Koupili jsme jako "sranda dárek" pro puberťáka. Mělo to úspěch. Jinak bych to do domu nechtěl.
- Tento produkt splnil mé očekávání na akcích většího typu nebyl problém s rychlou obsluhou.
- Zatím žádné, máme jej pouze chvilku, zažil jednu velkou akci.
Musím poděkovat e-shopu onlinegastro.cz za velice rychlou a vstřícnou komunikaci, protože napoprvé došel mírně vadný kus (vada na kráse) a eshop okamžitě zajistil vyzvednutí vadného kusu a další den mi poslal nový kus. Nemusel jsem nic složitě posílat přes poštu. Milan Císař
neprohřívá stejnoměrně, část spálená, část studená, hot dog se nedá pozřít ...lepší je dělat v mikrovlnce !
Klasické rohlíky jdou nasunout na topná tělesa dost těžko, jsou totiž dost silná. To je jediná nevýhoda.
- skvělé i na vejce,či zeleninu.
- kvalita, spolehlivost
- není
NORDline HD-04 Hot-Dog
použili jsme při dětském karnevalu poprvé
byli jsme moc spokojeni.
Rohlíky se krásně a rychle prohřály. Párky jsme si pro urychlení prohřáli předem a pak po celou dobu už jen udržovali.
U párků nebyl žádný problém s jejich praskáním.
Údržba přístroje je velice jednoduchá.
Přístroj nás mile překvapil.
- Běžný rohlík nelze nabodnout na hrot, vzhledem k tomu, že průměr hrotu je jen o málo menší, než průměr rohlíku.
Zobrazuji 161 - 180 ze 430 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...22 Další »