Nejnovější recenze ze sekce Hotdogovače
- vysoká kvalita
- Perfektní
U nás doma velká spokojenost, mohu doporučit. Jednoduché ovládání, rychle vyřešena večeře, když je málo času.
- Rychle zahrati hrotu, masivni provedeni vyrobku, super jsou zvlast ohrivac na hroty a zvlast na parky
- Na plny vykon ohrivac vody pod parkama venku v chladnem pocasi nestacil, ale pozitiva prevazuji
Kupovali jsme jako mala venkovska organizace vyrobek pro prodej parku v rohliku venku a velmi se osvedcil. Jen je treba koupit větší rohliky, hroty jsou dost siroke.
- Skladný, snadná údržba, jednoduché ovládání
- Vhodný pro občasnou přípravou hotdogů
- Jeden vypínač pro parní ohřívač párků a trny na ohřev rohlíků. Trny se ohřívají pomaleji, takže je potřeba hlídat vodu v parním ohřívači, aby se nevyvařila nebo nepopraskaly párky. Uvítal bych variantu s 2 vypínači pro parní ohřívač a zvlášť pro trny na rohlíky.
- Není vhodný pro přípravu hotdogů ve větším množství např. na hromadných společenských nebo sportovních akcích
- Design
- Výkon bodců
- Velikost nádoby
- Termostat
- Výrobní materiál
- Nádoba je z tenkého skla
- Po rozbalení byl nefunkční (do termostatu nebyl zapojen kontakt)
Hotdogovač v retro designu z poměrně kvalitních materiálů a s dostatečným výkonem pro domácnost.
Je také snadno rozebíratelný díky čemuž se dobře čistí.
Cena odpovídá použitým materiálům (celý hotdogovač je až na nádobu z kovu).
Bohužel mne trochu zklamala výstupní kontrola protože zapomněli zapojit kontakt u termostatu, což jsem u výrobku v této cenové relaci nečekal. Předpokládám že je tato závada ojedinělá (přeci jenom kompletaci dělají také jenom lidé) a tak
ji do konečného skóre nezapočítám.
- spokojenost
Párky jsou ohřaté opravdu za chvillku.Rohlík natahnout na trn je kovbojka ale nahřatý je také.Trn by mohl být více do špičky.Podle dětí je to špica.
Jednoduchá příprava párku v rohlíku
Reakce obchodu elektro DVORSKÝ
![elektro DVORSKÝ](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/29546_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi a přejeme hezký zbytek dne.
DVORSKY.cz
- Příliš silný trn - rohlík se špatně napichuje, málo prohřívá pečivo
SPOKOJENOST
- Kulaté tupé trny...
V podstatě na k čemu je to určeno je to nepoužitelné. Trny jsou tupé, rohlík se na to nedá napíchnout, trhá se. Krám k ničemu. Nakonec jsem děckám udělal párek v rohlíku tak, že jsem udělal vařečkou díru, prcnul tam párek a byly spokojení. Nebrat!
vse jak ma byt
Reakce obchodu OnlineShop
![OnlineShop](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4228_logo--mm130x40.png)
děkujeme za Vaši recenzi a přejeme hezký zbytek dne.
ONLINESHOP.cz
- Super
Už jsem pochopila, proč byl ve slevě. Trn na rohlíky je příliš široký a rohlík na něho nejde napíchnout. Takže musíme kupovat větší rohlíky nebo dáme dál.
- Ok
- oddělené spínače
- Celý přístroj rozhrkaný, spíš jak dětská hračka. Už jsem ho 1x reklamovala, nevím, jak dlouho vydrží druhý výrobek.
- Perfektní
- spokojeni hlavně děti
Zobrazuji 181 - 200 ze 430 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...22 Další »