Nejnovější recenze ze sekce Hotdogovače

Ověřený zákazník LevneELEKTRO.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 31. prosince 2013

Zakoupeno v LevneELEKTRO.CZ

Doporučuje produkt
  • Děti jsou nadšené a nám se přístroj také líbí.
  • Párky jsou rychle hotové

• Nic

dobrý kup

Přidáno: 21. prosince 2013

Doporučuje produkt
  • nemohu hodnotit byl to dárek

nebylo to pro mne

Přidáno: 20. prosince 2013

• Jednoduché ovládání
  • Nedostatečná teplota pro nahřívání rohlíku, trn má nevhodný tvar - rohlík se velmi špatně nasazuje. Nepřilnavý povrch v nádržce na vodu je velmi nekvalitní, po dvou měsícíh po několika použitích začal oprýskávat...

Laciný přístroj na párky v rohlíku, provedení odpovídá ceně - povrch nádržky na vodu se loupe. Ohřev párku funguje dobře, trn na rohlíky je nedostatečně ohřátý, a párky se na něj velmi špatně nasazují.

Přidáno: 18. prosince 2013

• Cena
  • Tyč na rohlík je docela silná, trhá tenké rohlíky

Levná hračka na občasnou hotdog party. Doma se uchytilo jako ohřívátko párků, na rohlíky jen příležitostně.

Ověřený zákazník Elektro-MH Ověřený zákazník

Přidáno: 12. prosince 2013

Zakoupeno v Elektro-MH

Doporučuje produkt
  • na 2 rohlíky, zabere míň místa než ty co jsou s trnama na každém konci a uprostřed nádobka na párky.
  • nejsem si jistý, ale pomalu se rozehřívají trny na rohlíky (třeba to tak je schválně nastavené), voda vařila s párkama a trny byly vlažné, ale potom byly horké.

použil jsem jen na zkoušku 2 x, takže hodnocení berte s rezervou. Nemám vyzkoušeno jak dlouho vydrží voda v nádobě na ohřívání párků.
Ale jinak výrobek za tu cenu je fajn, na to, že jsem ho použil zatím jen 2x - doufám, že bude v létě využit na zahrdní párty.

Ověřený zákazník Elektro-MH Ověřený zákazník

Přidáno: 3. prosince 2013

Zakoupeno v Elektro-MH

• Snadné ovládání.
  • Pěkný design.
  • Pro jednoho člověka dostačující a vynikající.
  • S výhradou snadná údržba(čištění).
  • Pomalé nahřívání rohlíků,
  • Nejde přepnout na udržování teploty párků (často párky popraskají při nahřívání druhého páru rohlíků).
  • Malá nádoba na vodu(je nutné často sledovat hladinu vody)
  • Nádoba na vodu nejde vyjmout a umýt odděleně od elektrické části.
  • Tupé hroty trnů("včerejší" rohlíky nutno "prošťouchnout")

Pro "single one" jedinečný nástroj. Pro rodinu s dětmi, které mají žízeň a hlad kdykoli je má sourozenec nebude dostačovat. Pro vyšší frekvenci spotřeby bych spíše doporučil samostatné nahřívače rohlíků a párky ohříval zvlášť. Design a kvalita( s odstupem několika málo dní od nákupu) se mi jeví jako velmi dobré. Údržba, až na zmíněnou nádobku na vodu, je velmi snadná a rychlá. Dílenské zpracování odpovídá právě jen použití "for single".
Se zmíněnými omezeními lze vřele doporučit.

Gallet MAH 20

nic

Přidáno: 14. listopadu 2013

• Rychla příprava nej svačinky
  • Neznám žádné nevýhody

Výběr v klidu domova a rychlá reakce prodávajícího

Přidáno: 9. listopadu 2013

Doporučuje produkt
  • výborný výrobek pro rychlou svačinku,dětské návševy vždy se zavděčíte.
  • jen hrot na rohlíky by mohl být víde do špičky pro lepší nasazování rohlíku.

dobrý nákup

Přidáno: 26. října 2013

• jednoduchý,praktický

levné a bezva komunikace

Přidáno: 11. října 2013

Doporučuje produkt

toto zboží jsem vrátila, nevhodný dárek

Sencor SHM 4220

Sencor SHM 4220

Ověřený zákazník OnlineShop Ověřený zákazník

Přidáno: 25. září 2013

Zakoupeno v OnlineShop

• dobrá cena
  • trny na rohlíky jsou tupé
  • než se nahřejí rohlíky tak párky prasknou, nejde samostatně vypnout ohřev nádoby

Chce to trpělivost

Přidáno: 24. září 2013

Doporučuje produkt
  • jede rachle napařovák dobrý
  • pokud chci v pohotovosti bodla na rohlík musím mít pootevřený napařovák jinak vše popraská a když ztlumím stupen tak mi nejdou dostatečně bodla .

Prostě si to musí každý vychytat jak nejlépe v dané situaci pustit a ubrat stupen tepla jinak v pořádku děkuji doli

Patriot Patriot

Přidáno: 13. září 2013

(naposledy upraveno 24. září 2013)

Doporučuje produkt
  • naprosto funkční bez námitek

Mohu doporučit. Narozdíl od levných atrap je tohle přístroj normální kvality, vyrobený ovšem rovněž v Číně.
HROTY jsou hezky pevně našroubovány na pevnou základní desku. Nic se nekýve, vše je pouze z kovu nebo ze skla. Nasazování rohlíků na ně je díky dobře udělaným špicím hračka.
NÁDOBA ohřívá párky spolehlivě, termostatem lze nastavit teplotu. Párky nepraskají a přitom jsou horké. Nádoba je velká, vleze se tam snad 20 párků.

Výrobek na našem trhu nemá konkurenci. Buď se dají koupit levné šmejdy, nebo drahá gastronomická zařízení. Pro domácí použití tomuto výrobku nelze nic vytknout. Je totiž plně funkční.

Neberu to jako nevýhodu, ale přesto bych upozornil na tři postřehy:
1. Dost dlouho se to rozehřívá, cca 15 minut. Prostě není to jako topinkovač, kde přijdete, stisknete tlačítko a topinkujete. Ale to je z principu stejné u všech hotdogovačů.
2. Po nahřátí jsou horké všechny části tohoto přístroje, mimo hmatník víka nádoby a hmatník termostatu. Spálit se o to sice nejde, ale je potřeba to dát např. mimo dosah mimina.
3. Sklo nádoby je celkem tenké a velké, což je kombinace říkající si o rozbití, takže opatrně manipulovat při umývání. Jinak všechny komponenty vč. skla je možno mýt v myčce, což je výborné. Já do myčky dávám ovšem pouze drátový výplet nádoby.
4. Termostat je společný jak pro pařák, tak pro hroty. Osvědčilo se mi mít termostat pořád na nejvyšší teplotu, jedině tak jsou dostatečně horké hroty. Párky mi ani tak nepraskají. Já nadělám 15 párků v rohlíku a přístroj vypnu - bezproblémů. Pokud si dám v polovině pauzu, tak termostat stáhnu na 3/4, pak voda v napařovači vře jen po chvilkách.

Koupi jednoznačně doporučuji - neznám totiž k dnešnímu dni podobnou alternativu. Cena je vyšší, ale ty rádoby levné hotdogovače jsou ve skutečnosti jen předražené hračky.
Pro stánkaře to ovšem není - ti budou potřebovat oddělené termostaty, robustnější sklo a možná vyšší příkon hrotů.

Přidáno: 16. července 2013

• Rychlý a spolehlivý

Jednoduchá obsluha, splňuje to co jsem od výrobku očekávala, doporučuji

Přidáno: 15. července 2013

Doporučuje produkt
  • Je to pouze na čerstvé pečivo. Zkoušeli jsme na tom dělat jeden den starý rohlík a špatně se to nabodávalo. Jediná chyby.

S výrobkem jsme spokojeni.

jacator jacator

Přidáno: 9. července 2013

• 2 trny
  • rychlost ohřevu
  • kapacita párků
  • nelze vytáhnout nádobka na vodu
  • trny mají poměrně tupé hroty

Nebýt hlavně tupých trnů, byl bylo by vše v naprostém pořádku. Jinak ale vynikající věcička pro všechny milovníky párků v rohlíku.

Ověřený zákazník GASTROMEX s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 30. června 2013

Zakoupeno v GASTROMEX s.r.o.

Doporučuje produkt
  • Potřebovala bjsem rychle dárek.
  • Vnoučata jsou " ujetá" na párek v rohlíku

Jako dárek se mi zdál nejvhodnější.
Rodina je spokojená.
Doporučuji.